De koude opslag zorgt ervoor dat voedsel en producten die lange tijd moeten worden opgeslagen vers blijven, net als op de eerste dag, door de noodzakelijke koelomstandigheden te bieden.
Bevroren Opslagapparaten worden gebruikt om de geschokte producten op te slaan.
Bij 40 °C worden de geschokte producten bewaard bij 18-25 °C.
Er zijn hermetische, scroll-, semi-hermetische en schroeftype apparaatopties beschikbaar.
Modulaire Koude Kamers zijn kamers die in standaardafmetingen worden geproduceerd en door de gebruiker zelf kunnen worden gemonteerd. In de Koude Kamers worden panelen van 80 mm dikte gebruikt, terwijl in de bevroren opslagkamers panelen van 120 mm dikte worden toegepast. De breedte van de kamers kan beginnen bij minimaal 1200 mm en kan maximaal 6000 mm worden geproduceerd, afhankelijk van de gebruikslocatie. In de lengte kan de productie beginnen bij 1600 mm en kan op maat worden gemaakt.
Ideaal voor dagelijks gebruik.
Wordt geproduceerd in twee verschillende opties: Koude en Bevroren Opslag.
De afmetingen kunnen worden vergroot of verkleind door panelen toe te voegen of te verwijderen.
Het is modulair. Dat wil zeggen dat de vloer-, wand- en plafondpanelen aan elkaar zijn vergrendeld.